Wat zijn de beste gebieden aan de Costa Blanca om grond te kopen?

Denkt u erover om een stuk grond te kopen aan de Costa Blanca? Dan heeft u gekozen voor een van de beste gebieden in Spanje om te wonen! Dankzij het klimaat en meer dan 240 kilometer aan stranden, baaien en kliffen, is het een paradijs om te investeren in grond en woningen.

Vanaf de gemeente Denia, in het noorden van de Costa Blanca, tot aan Pilar de la Horadada, in het zuiden, heeft u de kans om in een waar mediterraan paradijs te wonen. Er zijn veel mogelijkheden voor percelen aan de Costa Blanca! Maar wat zijn de beste gebieden? In dit artikel vindt u ze. 

 

Benimantell, een echte natuurlijke schoonheid

Gelegen in het binnenland van de provincie Alicante, in de regio Marina Baja, is Benimantell een van de beste gebieden aan de Costa Blanca om een kavel te kopen.

Benimantell wordt omringd door adembenemend natuurschoon, met uitzicht op de bergen van de Sierra de Aitana en de vallei van de rivier Guadalest. Ondanks de landelijke ligging is Benimantell nietafgelegen. Het heeft essentiële voorzieningen zoals winkels, restaurants en medische diensten.

Als u een stuk grond koopt, kunt u een huis naar uw eigen smaak ontwerpen en laten bouwen U kunt het huis aanpassen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. En om dat te doen in dit prachtige gebied, wat perfect is voor ontspanning, wandelen en toerisme in de natuur, is een heel goed idee.

Luxe wonen in Altea

Hoewel er in Altea talloze woongebieden zijn om te wonen, moet u zeker op zoek gaan naar een kavel in Altea Hills. U zult er geen spijt van krijgen.

Dit gebied heeft een reeks voordelen die het bezitten van eenwoning in deze omgeving tot een ware luxe maken:

  • Mobiele patrouilles die uw veiligheid garanderen.
  • Nummerplaatcontrole
  • Tennisclub en recreatiegebieden

Bovendien kunt u genieten van de Middellandse Zee door er te zeilen. Hoe? Altea Hills ligt op slechts een paar kilometer van een exclusieve jachthaven waar u boten kunt huren of kopen.

Ontdek de elegantie van Villes del Vent in Jávea

Een van de eerste dingen die u opvalt als u aankomt bij Villes del Vent (Monte Olimpo Residential) is de bevoorrechte locatie. Deze wijk ligt in de heuvels van Jávea en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de majestueuze berg Montgó.

Afgezien van de prachtige natuur, biedt Villes del Vent een scala aan faciliteiten om het welzijn van haar bewoners te vergroten. Dit kunnen gemeenschappelijke ruimten, recreatiegebieden en ontspanningsruimten zijn.

Ondanks de afgelegen locatie, ligt Villes del Vent strategisch dicht bij de belangrijkste diensten en voorzieningen van Jávea. Winkels, restaurants en culturele activiteiten liggen allemaal op loopafstand in dit charmante kuststadje.

Nu u weet wat de beste gebieden aan de Costa Blanca zijn om een perceel te kopen, hoeft u alleen nog maar te beslissen: Bent u een liefhebber van het strand of meer van de bergen? Welk gebied vindt u het mooist? Wat u ook kiest, u zult er geen spijt van krijgen.

Bij personalHOME kunnen we u helpen om deze zoektocht wat gemakkelijker maken. Aarzel niet om contact met ons team op te nemen om eventuele twijfels weg te nemen.

Bekijk al onze kavels aan de Costa Blanca